Csokoládés és epres fagylalt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Először a csokis fagyit készítsd el: keverd ki a 3 tojást 6 kanál cukorral és a rummal
  2. A tejet addig főzd a kakaóval, amíg forrni kezd, majd hagyd kihűlni és keverd bele a vaníliát és a tojásos masszát
  3. Tedd be a fagyasztóba, majd készítsd el a földiepres fagyit
  4. Mosd meg a földiepret, szedd le a szárát és törd össze pürének
  5. Keverd össze a tojássárgáját a cukorral és főzd meg gőz felett
  6. Keverd bele a tejet és főzd keményre, majd hagyd a krémet kihűlni és add hozzá a földiepret is
  7. Ezt is tedd be a mélyhűtőbe
  8. Amikor a fagylalt majdnem megfagyott, szedd ki és keverd össze mindkettőt, egyenként 10 dkg tejszínhabbal
  9. Ha szeretnéd őket keverni, a két fagyit tedd rétegesen egy nagyobb tálba
  10. Tartsd mélyhűtőben fogyasztásig

#okostipp Tejszínhabbal és földieperrel szolgálhatod.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére