•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csokoládés gesztenyekrém

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Olvasszuk fel a csokoládét mikrohullámú sütőben, vagy forró vízbe helyezett edényben
  2. Tegyük félre, és amikor már nem meleg, keverjük hozzá a cukrot, a kávélikőrt, és a gesztenyemasszát
  3. Verjük föl kemény habbá a tejszínt, és 2 evőkanálnyit félretéve könnyedén keverjük össze a csokoládés masszával
  4. Tegyük desszertes tálkákba, és hűtsük be 30 percre
  5. Tálalás előtt díszítsük egy csepp tejszínnel, amit kakaóporral szórtunk meg
  6. Elkészíthetjük előző nap is, de akkor tálalás előtt 20 perccel vegyük ki a hűtőből, hogy illatanyagai érvényesüljenek
  7. Adhatunk hozzá ostyát, vagy babapiskótát
  8. Kalória: 142 Kcal személyenként Forrás: betegvagyok
  9. hu
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére