•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csokoládés keserű cseresznye

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Nagyszemű, jól megért cseresznyéket válogatunk
  2. Megmossuk jól és kimagoljuk
  3.   A cukrot két és fél csésze vízzel forrásba hozzuk, majd hozzáadjuk a kimagolt cseresznyét
  4.   Egy ideig forrni hagyjuk, óvatosan kavargassuk, hogy a cseresznyedarabok egészben maradjanak
  5. Ezután vegyük ki egy tálba a gyümölcsöt, hagyjuk, hogy hűljön ki és csöpögjön le a leve
  6. Közben egy vízfürdős melegentartó (Bain Marie) edényben olvasszuk meg a csokoládét, hozzáadva két kanál vizet
  7. Miután a cseresznye kihűlt, bevonjuk a csokoládéval, darált dióba hengergetjük és lapos tálban szolgáljuk fel
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére