Csokoládés madeleine

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A madeleine formák horpadásait kikenjük olvasztott margarinnal, és tegyük hűtőbe
  2. A tésztához a margarint és az apróra beletördelt csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, és hagyjuk kihűlni
  3. Az átszitált lisztet, a kakaóport és a sütőport összekeverjük
  4. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaós, sütőporos lisztet, majd a kihűlt csokis margarint
  5. Kivesszük a hűtőből a madeleine formákat, mindegyikbe 1-1 teáskanál maszszát rakunk, és előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük
  6. Tálcára tesszük a kész süteményeket, és ha kihűltek, vaníliás porcukorral megszórjuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére