•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csupa-csokis diós muffin

Hozzávalók
  • 12 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A 10 dkg étcsokoládét apróra vágjuk, a diót durvára törjük és a száraz alapanyagokat összekeverjük egy tálban.
  2. A vajat és a csokit 1 percre mikróba rakjuk, hogy nagyon lágy legyen, majd ezután keverjük csak össze a kefírrel és a tojásokkal.
  3. Ezt a masszát elvegyítjük a száraz hozzávalókkal, majd a legvégén hozzáadjuk az apróra vágott csokit és a diót is.
  4. Az elkészült masszát muffin formákba töltjük és közepes hőfokon 20-24 percig sütjük.
  5. Ha kész, 15 percig hagyjuk hűlni, mert melegen nagyon törékenyek.

#okostipp A kefír helyett natúr joghurtot is használhatunk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére