•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Cukkinis gombás lecsó

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. mossuk meg alaposan a zöldségeket és kockázzuk fel (a fokhagymát reszelni is lehet az intenzívebb íz miatt) 2
  3. az olívaolajon pirítsuk aranybarnára a vöröshagymát (csipet sóval könnyebben kiengedi a levét és ízét) 3
  4. adjuk hozzá a paradicsomot és fedő alatt pároljuk, amíg a paradicsom kevés levet ereszt 4
  5. adjuk hozzá a paprikát, cukkinit, gombát, fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk 5
  6. időnkét kevergetve, fedő alatt főzzük, amíg "fogkemény" lesz a cukkini és a gomba   Praktikák: - nálam a paradicsom és paprika 1 : 1 aránya vált be, de ízlés szerint változtatható - ha botmixerrel pürésítjük, majd átszűrjük, akkor kiváló mártást kapunk halakhoz, húsokhoz, tésztához - tálaljuk különféle gabonával   A cukkinis gombás lecsó receptjét Receptműves ajánlotta!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére