•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Diabetikus almás piskóta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Verjük kemény habbá a tojásfehérjét, és adjuk hozzá lassan az édesítőszert is
  2. A tojássárgáják ezután jönnek: egyesével keverjük a masszába őket, és adjuk hozzá az egészhez a sütőporral előzetesen összekevert keményítőt és a langyos vizet
  3. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük rá a masszánkat
  4. A hámozott és vékony szeletekre vágott almaszeletekkel pedig terítsük be
  5. Szórjuk meg fahéjjal, és toljuk be az előmelegített sütőbe kb
  6. 20-30 percre
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére