•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Dinsztelt káposzta házi kolbásszal kerámiatálban

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A savanyú káposztát vízben hagyjuk néhány órára azért, hogy eltávolítsuk a felesleges sót
  2. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk és apróra felvágjuk majd forró zsírban el kezdjük főzni
  3. A káposztát apróra felvágjuk majd jól összepréseljük, hogy ne legyen leve
  4. Hozzáadjuk a hagymához és 30 percig főzzük
  5. Néha-néha megkavargatjuk
  6. Megszórjuk paprikával, őrölt borssal, kakukkfűvel, köménymaggal, jól összekeverjük és hozzáadjuk a paradicsomlevet
  7. Megkeverjük a fakanállal majd a kerámiatálba helyezzük
  8. A tetejére tesszük az kolbászokat, hagyhatjuk akár egészben (egy-egy helyen megszúrva villával) vagy kisebb darabokra is felvághatjuk
  9. A tálat betesszük egy előmelegített sütőbe és egy órát hagyjuk, hogy megpiruljon

#okostipp Melegen tálaljuk puliszkával és csípős paprikával. A receptet ani67 javasolta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére