•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Disznómájból készült kolbász (leberwurst)

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Felszeleteljük a májat és vízbe rakjuk
  2. Lecseréljük a vizet többször is, addig még a máj fehérré válik
  3. Ez idő alatt megfőzünk egy darab zsiros húst a nyak tályékáról
  4. Ha készen van, hozzáadjuk a májat is, mely csupán néhány perc fővést igényel
  5. Ha kihűlt, kétszer ledaráljuk
  6. A húst kisimitjuk egy kanál segitségével, majd meglocsoljuk a vízzel amelyikben a máj főtt
  7. Sózzuk és korianderrel fűszerezzük csak hogy bevegye az illatát
  8. Megtöltjük a kolbászt, a végeket megkötjük és főni tesszük: miután a kolbászt a forrásban levő vízbe helyezzük, félrehúzzuk az edényt a tűzről, hogy megőrizze a forrási hőmérsékletet, azonban ne forrjon, különben a kolbász széthasad
  9. Ha látjuk, hogy dagad, szúrjuk meg egy tűvel
  10. 10-15 perc után levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni
  11. A kolbászt felakasztjuk a kamrába, hideg, huzatos helyre
Szólj hozzá!
 
  • 100 perc
  • Normál elkészítés
 
  • 35 perc
  • Halas fogások
  • Normál elkészítés
 
  • 80 perc
  • Normál elkészítés
 
  • 90 perc
  • Normál elkészítés
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat