•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Dobos szelet

Hozzávalók
  • Az égetett a tetejére cukor
  • 15 deka Rama margarin
  • 20 deka porcukor
  • 2-3 kanál kakaópor
  • 15 deka margarin Rama
  • 2×2 tojásból 2 vékony lapot sütök nagy tepsibe és amikor kihűltek 3 egyforma lapra osztom, vagyis 6 lapot vágok piskóta
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A hozzávalókat krémmé keverem és a lapokat megtöltöm
  2. Az 5
  3. lap tetejére is teszek krémet A 6
  4. lapot külön égetett cukorral megkentem és még melegen margarinos késsel beosztottam szeletekre, és amikor kihűlt felvágtam
  5. Szeletenként a krémes tészta tetejére tettem
  6. A porcukort felolvasztottam és vékony vajas késsel a tésztára kentem
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére