•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Duplacsokis kalács

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojást habbá verjük, aztán összekeverjük 20 dkg cukorral, sé tovább verjük
  2. Ezután a habverővel lassan, mindig egy irányba keverve, óhozzáadjuk az olvasztott csokit és vajat (15-15 dkg), majd ugyanezzel a módszerrel a 20 ml joghurtot
  3. Ezután hozzáadjuk a sütőporral összevegyített lisztet, ugyanolyan lassan és mindig egy irányba keverve
  4. Az utolsó pillanatba hozzáadjuk a lisztbe forgatott mazsolát, még egy nagyon keveset keverjük, hogy elvegyüljön a a tésztában
  5. 180 fokon, egy órán sütjük
  6. Jöhet rá a csokimáz is, amelyet gőz fölött olvasztott csokiból és vajból kell készíteni ízlés szerint
Szólj hozzá!
 
  • 30 perc
  • Halas fogások
  • Normál elkészítés
 
  • 50 perc
  • Vegetáriánus
  • Normál elkészítés
 
  • 100 perc
  • Normál elkészítés
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat