Ecetes-zelleres bolgár paprika

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Mosd meg a paprikát és karikázd fel
  2. A zellernek a leveleit használd fel, daráld apróra, a gumóját pedig vágd fel karikákra, a maradékot pedig vagdald nagyobb kockákra
  3. Tedd az egészet egy edénybe és keverd jól össze
  4. Mosd el és fertőtlenítsd az üvegeket, majd tedd bele a paprikát és a zellert
  5. Forrald fel az ecetet a vízzel, a sóval és a borszemekkel és öntsd forrón az üvegekbe
  6. Hogy nehogy eltörjenek, helyezd előbb az üvegeket rozsdamentes tálcára
  7. Tedd rá a tetejét és terítsd le egy vastag törölközővel
  8. Hagyd úgy amíg meghűl, majd tárold a kamrában

#okostipp Nagyon finom levessel vagy töltött káposztával. A paprika savanyúság receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére