•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Édes-savanyú birs szelet

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A birset megmosom a héját leveszem és almareszelőn lereszelem
  2. Citrommal meglocsolom, hogy ne barnuljon meg
  3. A tojások sárgáját a cukor felével és a fahéjjal habosra kikeverem, majd hozzáadom a margarint, azzal is keverem még
  4. A tojások fehérjét a maradék cukorral habbá verem
  5. A sárga masszába belekeverem a birset, a tojás felvert habját, és végül a sütőporos lisztet
  6. Sütőpapírral bélelt közepes méretű sütőlapon 180 fokon 15 percig sütöm
  7. Kihűlés után felszelem
  8. Nagyon finom sütemény!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére