•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

ÉDES-SAVANYÚ CSIRKE

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A felcsíkozott csirkemellet ízlés szerint sózzuk, majd az olajon 10 percig serpenyőben pirítjuk.

  2. Hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott hagymát és paprikát, majd 3 perc múlva az ananászkockákat és két percig tovább pirítjuk.

  3. Ráöntjük az ananászlevet, a vizet és a tasak tartalmát. Jól elkeverve tovább pároljuk még 5 percig.

  4. Zöldséges rizzsel tálaljuk.

#okostipp

Érdekes szín- és ízhatást eredményez, ha fehér (pl. jázmin) rizst használunk és azt egy teáskanálnyi, kurkumával színezett vízben pároljuk meg.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére