Egyszerű sajtfondü

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A fondüzést akár nagyobb baráti társasággal is érdemes kipróbálni, közben kibontani egy jó borocskát és beszélgetni, sokat nevetni közben.

A receptet köszönjük Citromdisznónak.

Elkészítés
  1. Felforraljuk a tejet a mustárral, majd beleszórjuk a Maggi Sajtszósz alapot, jól elkeverjük.

  2. Beleolvasztjuk a reszelt ementálit, hagyjuk, hogy ismét felforrjon a mártás, ilyenkor hozzáöntjük a vízzel elkevert keményítőt.

  3. Hagyjuk 1-2 percig forrni, majd átöntjük a fondüzésre szolgáló edénybe.

#okostipp

A zamatos, krémes sajtszószba mindenfélét lehet tunkolni, például sült brokkolit, karfiolt, gombát, répát, pirítóst.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére