•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a pudingporral
  2. A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a tűzről, összekeverjük a pudingporral, és felfőzzük úgy, hogy közben néha megkeverjük
  3. Ezután lehűtjük
  4. Az őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk
  5. Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk
  6. Ráöntjük a hideg csokoládéöntetet, mandulalevelekkel és őszibarackkal díszítjük
  7. Azonnal tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére