•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Eperszósz tojásfehérje galuskákkal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásfehérjéket a porcukorral verd fel kemény habbá (a porcukrot lassan adagold a fehérjékhez)
  2. Egy edényben tegyél fel vizet főni
  3. Amikor forr, formálj – 2 kanál segítségével – fehérje galuskákat és hagyd 4 percig főni őket a vízben, a főzés félidejénél megfordítva a őket
  4. Papírtörlőn hagyd lecsorogni őket
  5. Az epret mosd meg folyóvízben, csorgasd le és távolítsd el a szárakat, ezután mixereld el a citrom levével és a kristálycukorral
  6. Az eperszószt öntsd egy tálba és tedd a hűtőbe

#okostipp Tálalás előtt helyezd a tojásfehérje galuskákat a szószra és díszítsd mentalevéllel. A receptet amalia aa ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére