•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Erdélyi boros-csülkös káposzta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A csülköt annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük
  2. Hidegen felszeleteljük
  3. A burgonyát megtisztítjuk, 2 cm-es kockákra vágjuk
  4. A káposztát a túl savanyúnak találnánk, kicsit kimossuk, egy réteget lábasba terítünk
  5. Erre krumpli, majd csülök kerül
  6. A rétegezést addig folytatjuk, amíg tart a hozzávalókból, de a tetejére káposzta kerüljön
  7. A bort ráöntjük, nagy lángon felforraljuk, lefedjük és lassú tűzön kb
  8. másfél óra alatt készre főzzük
  9. Tejföllel meglocsolva adjuk az asztalra
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére