•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Erdélyi salátaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A salátát jól megmossuk, és 5-10 percig főzzük
  2. Egy szűrővel kiszedjük és lecsöpögtetjük, majd hagyjuk kihűlni
  3. Ez idő alatt apró darabokra vágjuk a szalonnát és a fokhagymát, és egy edényben egy evőkanál ecetet hozzáadva, megpirítjuk
  4. A salátát is apróra vágjuk, majd hozzáadjuk a fokhagyma-szalonna keverékhez
  5. Ráöntjük a maradék ecetet, és hagyjuk, hogy a saláta is egy kissé megpiruljon
  6. Ezután rátöltünk 4-5 pohár vizet, valamint a tejet és megfőzzük
  7. Végül a levest levesszük a tűzről és rászórjuk az apróra vágott kaprot, és megvastagítjuk a tejföllel felvert tojással
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére