•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Extra chilis marha babbal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Az apróra vágott füstöltszalonnát az apróra vágott vöröshagymával együtt kis olajon megpároljuk
  2. Beletesszük a darált húst, és erős lángon, állandóan kevergetve kb
  3. 8-10 percig pirítjuk
  4. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a chilliport, a borsot, a sűrített paradicsomot, a kávéskanál cukrot, hozzáöntünk kb
  5. 1 dl vizet és még néhány percig tovább pároljuk
  6. A konzervbabot és a kukoricát óvatosan hozzákeverjük a húshoz, és együtt pároljuk kis lángon, kevergetés nélkül, hogy a bab össze ne törjön
  7. Tálaláskor, díszítésként a tálalóendényben lévő chillibe beleszúrkáljuk a száraz chillipaprikákat, úgy hogy a hegyes végük álljon ki az ételből
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére