•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fahéjas almalekvár

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A meghámozott és kimagvalt almákat nagyon vékony szeletekre vágjuk
  2. Az almákat egy tálba helyezzük 300 ml vízzel
  3. Miután 5 percig főztük megkavarjuk és lefedjük
  4. Majd ismét egy fakanállal megkavarjuk és ismét lefedjük
  5. Újabb 15 perc után ismét megkavarjuk, beletettük a cukrot és jól megkavarjuk
  6. 5 perc forrás után hozzáadjuk a fahéjat és még hagyjuk 5 percet forrni
  7. Hozzáadjuk az összetört aszpirint és meg hagyjuk 5 percet forrni majd lezárjuk a tüzet
  8. 2,2 l lekvárt kapunk azaz 5 befőttes üveget
  9.   A receptet Misha ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére