•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fahéjas csirke spenótos kuszkusszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkemelleket alaposan megmosom, majd szeletekre vágom
  2. A joghurtot összekeverem fél citrom reszelt héjával és levével
  3. Reszelek bele 4gerezd fokhagymát és belekeverek még egy csapott teáskanál fahéjat
  4. Körűbelül 6-8 evőkanál olívaolajat is elvegyítek benne
  5. A csirkemell szeleteket egy napra ebbe a pácba "úsztatom"
  6. Másnap kevés olajban hirtelen kisütöm a husikát
  7. Sütés előtt konyhai papírtörlővel kissé leitatom a pácot
  8. A köretet közben elkészítem! A kuszkuszt 1
  9. 5 bögre vízzel leforrázom,sózom,majd 7 percre lefedve félreteszem
  10. Kevés olívaolajon megpirítok 4 gerezd tört fokhagymát és megfonnyasztom rajta a megmosott spenótot
  11. "Tekerek" rá egy kis borst és picit meg is sózom
  12. Ha a kuszkusz felitta a vizet akkor villával meglazítom és összeforgatom a spenóttal
  13. Ráreszelem a fél citrom héját és a levét is ráöntöm
  14. A húst nem sózom,mert szerintem a joghurt és a citrom "savanysága " éppen elég!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére