•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fahéjas csokimousse cseresznyeszósszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Összekavarjuk a kimagozott cseresznyét, a lekvárt, a levet és kevergetés mellett 10 percen át forraljuk
  2. Miután besűrösödött, hagyjuk kihűlni
  3. A tejszínt habbá verjük
  4. Hozzáadjuk a fahéjat, a kakaóport és a cukrot
  5. Egy pohár aljára kanalazunk egy kis szószt, majd a fahájas masszából teszünk rá s legvégül a masszából kivett szemekkel díszítve tálaljuk

#okostipp Felszolgálás előtt érdemes kb. fél órára betenni a hűtőbe.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére