•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fantázia szelet

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A pudingport a kristálycukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük. A tűzről levéve belekeverjük a zselatint és egy alufóliával letakarva megvárjuk amíg kihűl, időnként megkevergetjük.
  2. Amikor kihűlt, beletesszük a mascarponét és a meggyet, majd jól összekeverjük a krémet.
  3. Egy tálcára egymás mellé helyezzük a vajas kekszeket és rákenjük a krémet. A tejszínt kemény habbá verjük, és a krém tetejére kenjük.
  4. A csokoládét az olajjal gőz fölött megolvasztjuk és a tejszínhabra csurgatjuk. Néhány órára hűtőbe tesszük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére