•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Farsangi boros pecsenye

Hozzávalók
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt őrölt fehér bors só szegfűbors
  • 50 dkg sertéscomb 2 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só zsemle
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só gomba
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfű őrölt fehér só bors
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só olaj
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só fehérbor
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só tojássárgája
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 1 sárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só tojás
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só fehérrépa
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só zeller
  • 50 dkg 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só sertéscomb
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl paradicsomlé 1-2 evőkanál olaj egy csokor őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só petrezselyem
  • 50 dkg sertéscomb 2 zsemle 3 dl fehérbor 10 dkg gomba 10-10 dkg sárga- és fehérrépa 5 dkg zeller 1 tojás 1 tojássárgája 1 dl 1-2 evőkanál olaj egy csokor petrezselyem őrölt szegfűbors őrölt fehér bors só paradicsomlé
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Először is a gombát vágjuk szeletekre és pároljuk meg
  2. A zöldségeket tisztítsuk meg, vágjuk fel és pároljuk meg
  3. Ezután a zsemléket áztassuk be a fehérborba, majd nyomkodjuk ki, és keverjük össze a párolt gombával és zöldségekkel valamint az apróra vágott petrezselyemmel
  4. Az így kapott keveréket ledaráljuk, majd keverőtálba tesszük, és hozzáadjuk a tojást
  5. Ízlés szerint fűszerezzük szegfűborssal, borssal, sóval, majd alaposan keverjük össze
  6. A húst vágjuk négy nagy szeletre, és klopfoljuk ki őket, a tölteléket osszuk el  rajtuk, majd göngyöljük fel a szeleteket a töltelékkel együtt
  7. Kevés forró olajban pirosra sütjük, hozzáadjuk a paradicsomlevet valamint a bort, és puhára pároljuk

#okostipp Párolt zöldséggel vagy rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére