•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fasírozott

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát vágd kis kockákra, s fonnyaszd meg 5 dkg zsíron
  2. A zsemléket áztasd tejbe, majd jól nyomkodd ki, végül az elhabart tojásokkal, valamint a hagymával együtt add a húshoz
  3. Sózd, borsozd (esetleg ízesítsd még zúzott fokhagymával, vágott petrezselyemmel, vagy őrölt pirospaprikával)
  4. A masszát jól dolgozd össze, formálj belőle pogácsákat, s azokat forgasd finomra szitált zsemlemorzsába
  5. A fasírtokat bő forró zsiradékban (félidőben átfordítva, s esetleg fedő alatt) süsd pirosra
  6. A fasírt sokkal ízletesebb lesz, ha fele-fele részben disznó, illetve marhahúst használunk
  7. Az alapanyag további zsemlék hozzáadásával szaporítható, de azt tartani kell, hogy minden újabb zsemléhez újabb tojás is jár
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére