•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fasírozott

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát vágd kis kockákra, s fonnyaszd meg 5 dkg zsíron
  2. A zsemléket áztasd tejbe, majd jól nyomkodd ki, végül az elhabart tojásokkal, valamint a hagymával együtt add a húshoz
  3. Sózd, borsozd (esetleg ízesítsd még zúzott fokhagymával, vágott petrezselyemmel, vagy őrölt pirospaprikával)
  4. A masszát jól dolgozd össze, formálj belőle pogácsákat, s azokat forgasd finomra szitált zsemlemorzsába
  5. A fasírtokat bő forró zsiradékban (félidőben átfordítva, s esetleg fedő alatt) süsd pirosra
  6. A fasírt sokkal ízletesebb lesz, ha fele-fele részben disznó, illetve marhahúst használunk
  7. Az alapanyag további zsemlék hozzáadásával szaporítható, de azt tartani kell, hogy minden újabb zsemléhez újabb tojás is jár
Szólj hozzá!
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 100 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat