•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fehércsokoládés aszalt gyümölcsös kanál

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A csokoládét temperáljuk: Felmelegítjük 40-46 fokra vízgőz felett, majd kevergetéssel lehűtjük 33 fokra. Hozzáadjuk a porított kakaóvajat, ami bármelyik gyógyszertárban beszerezhető és tovább kevergetjük amíg eléri a 29 fokott. Ekkor már dolgozhatunk a csokival.
  2. A formába öntjük. Az aszalt gyümölcsöket apró darabokra vágjuk és a csokiba nyomkodjuk, de vigyázzunk, ne rakjuk túl közel és túl mélyre, mert könnyel eltörhet a nyele a kanálnak.
  3. Hűtőbe tesszük dermedésig, majd kifordítjuk a formából.

#okostipp Akár színezhetjük is a fehér csokoládét természetes színezékkel, mint céklapor, matcha-por.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére