•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Feta sajtos párnák

Hozzávalók
  • 1 csomag rétestészta200 g feta sajt200 g zöld (lehetőleg kimagvalt)2 kápia paprika1 hagyma1 tojásborssó, ha szükségesrozmaring olajbogyó
  • 1 csomag rétestészta200 g sajt200 g zöld olajbogyó (lehetőleg kimagvalt)2 kápia paprika1 hagyma1 tojásborssó, ha szükségesrozmaring feta
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Ez az étel megfelel előételnek, esetleg sör mellé is
  2. Tisztítsd meg a paprikát, majd süsd meg egy serpenyőben
  3. Mikor megsültek, hámozd meg, és vágd csíkokra
  4. Vágd ketté az olajbogyókat, és szeleteld fel a feta sajtot
  5. A tésztát oszd fel 6 egyenlő téglalapba
  6. Minden téglalap felére tegyél sajtot, olajbogyót és paprikát
  7. Szórd meg rozmaringgal és borssal
  8. Verd fel a tojást, és kend be vele a téglalapok széleit
  9. Hajtsd rá a téglalap másik felét, majd a széleit préseld össze egy villa segítségével
  10. Helyezd sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd kend be őket a maradék tojással
  11. Süsd 180°C fokra előmelegített sütőben 20 percig

#okostipp Melegen és hidegen is tálalhatod. Felszolgálhatsz mellé salátát. A receptet droopina ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére