Fetás-diós sültcékla-saláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A céklát jól ismerjük savanyúságként, de emellett még sok izgalmas elkészítési lehetőséget tartogat, amikkel érdemes kísérletezni! Ilyen ez sült verzió is: a sütéstől édeskés lesz a cékla, így tökéletes párost alkot a sós sajttal.

Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Amíg várunk, hámozzuk meg és vágjuk centis kockákra a céklát.

  2. A MAGGI Grill Fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal.

  3. A céklakockákat elkeverjük a fűszeres olajkeverékkel, majd sütőpapírral bélelt tepsire terítjük és 18-20 percig sütjük.

  4. Az utolsó 5 percre mellérakjuk a diót is, hogy egy kicsit az is megpiruljon.

  5. Tálba szedjük, rámorzsoljuk a feta sajtot és langyosan tálaljuk.

#okostipp

Vegyünk kisebb, zsenge céklafejeket, hogy elkerüljük a nehezen átsülő, fás darabokat.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére