•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fetás quesadilla

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Vegetáriánus

Köszönjük a receptet a Citromdisznó blognak.

A quesadilla nagyon népszerű étel. Könnyen elkészíthető akár grillen is. A töltelék szabadon variálható ízlés szerint, ebben a receptben egy fetás, húsmentes változatot mutatunk nektek.

Elkészítés
  1. A hagymákat cikkekre, a paprikákat csíkokra, a fetát kockákra vágjuk.

  2. Kevés olajon először lepirítjuk a kétféle hagymát, majd hozzádobjuk a paprikát is. Rászórjuk a MAGGI Gyros alapot. Átkeverjük, majd félretesszük.

  3. Az avokádót félbevágjuk, eltávolítjuk a magját. A húsát kikanalazzuk a héjából és villával összetörjük.

  4. Hozzákeverjük a joghurtot, sót, citrom levét és a reszelt fokhagymát. Félretesszük pihenni.

  5. A tortilla lapon egyenletesen eloszlatjuk a hagymás, paprikás keveréket, majd rászórjuk a fetakockákat. Majd ráhelyezünk egy másik tortilla lapot és kicsit rányomkodjuk. Grillen készre sütjük.

  6. Tálalásnál cikkekre vágjuk, minden cikkre teszünk egy kiskanálnyi avokádópürét, egy fél szelet paradicsomot és egy petrezselyemlevelet.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére