Finn lencseleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A szalonnát apróra szeleteljük, a sárgarépát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd felkockázzuk.
  2. Kevés előhevített olajon üvegesre pirítjuk a szalonnát, majd hozzáadjuk a sárgarépát, a paradicsomot és felöntjük 1 liter MAGGI Erõleves kockából készült levessel. Beletesszük az előző nap beáztatott lencsét, kissé megsózzuk, áttört fokhagymával, őrölt fekete borssal és babérlevéllel ízesítve lassú tűzön főzzük.
  3. A MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot csomómentesen kikeverjük a vörösborral, majd a levesbe öntjük és addig főzzük amíg a lencse meg nem puhul.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére