•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Finom birsalma lekvár

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A lekvárhoz a birsalmát meghámozzuk, lereszeljük és egyből meglocsoljuk citromlével
  2. A vizet és a cukrot összekeverjük és odatesszük főni, amíg egy homogén szirupot nem kapunk
  3. Hozzáadjuk a birsalmát és nagy tűzön forraljuk, majd ahogy kezd összeesni, csökentjük a tűz erősségét és kezdjük jobban kavargatni
  4. A főzés ideje kb 35-45 perc között mozoghat
  5. Amikor a lekvárunk jól összeált és vörösses színt kapott, akkor kész van
  6. Forrón öntsük a befőttesüvegekbe
  7. Reggelire a legalkalmasabb
  8. A Finom birsalma lekvár receptet Pica ajánlotta
Szólj hozzá!
 
  • 45 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat