•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Finom gyümölcsös tejföltorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A zselatint 2 dl vízzel felforraljuk, és félretesszük hűlni
  2. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük
  3. Hozzáadjuk a tejfölt, a langyos zselatint, és még 2 percig verjük
  4. Szétnyitható tortaformába rakjuk a következő módon
  5. Egy sor bármilyen kekszet kevés lekvárral megkenünk
  6. Erre jön a krém egyik fele, rá egy réteg tetszés szerinti gyümölcs kerül
  7. Rá a maradék krém jön, amit újra gyümölccsel fedünk, végül a gyümölcskocsonyával díszítjük
  8. A gyümölcsös tejföltorta lehűtve finom
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére