•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fokhagymakrémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A megpucolt vöröshagymát kezdjük el az olajon pirítani, majd adjuk hozzá a megtisztított és összezúzott fokhagymákat, végül pirítsuk együtt egy rövid ideig.
  2. Vegyük le a tűzről és óvatosan keverjük bele a lisztet.
  3. Öntsük fel 1/2 liter vízzel és adjuk hozzá a tejszínt, valamint a fűszereket. Nem baj ha csomós marad, úgy is összeturmixoljuk.
  4. Ha összeforrt a leves lehet a turmixolni, majd forraljuk ismét át.
  5. Pirított kenyérkockával tálaljuk.

#okostipp Sajttal is dúsíthatjuk ízlés szerint.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére