Fokhagymás-bolognais vendégváró falatkák

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Vendégeket vársz, és szeretnéd elkápráztatni őket valami egyszerű és szép finomsággal? Vendégváró falatkáinkat neked találtuk ki! Ropogós, fokhagymás bagettet ágyaztunk meg Bazsalikomos-olívás szószunknak, amit aztán friss bazsalikommal díszítettünk. Vigyázz mert nagyon hamar elfognak fogyni!

Elkészítés
  1. A kenyeret felszeljük, és megpirítjuk kevés olívaolajon egy serpenyőben.

  2. Ha elkészült, vastagon bedörzsöljük fokhagymával.

  3. A Bolognai szószt egy serpenyőben lassú lángon felmelegítjük, hogy egy kicsit elpárologjon a nedvességtartalma, és könnyebben tudjuk kenni. Ha elkészült, megkenjük vele a pirított kenyereket.

  4. Nézd meg a receptet videón is:

#okostipp

Bazsalikomlevelekkel és paradicsommal díszíthetjük a falatkák tetejét, vagy kiegészíthetjük vele a tálalást.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére