Fokhagymás-brokkolis mártogatós

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Zöldségek és chipsek tökéletes kísérői a különféle salsák és mártogatósok. Ez itt most egy zöldségalapú, bűntudatmentes verzió, ami egy kis változtatással diétás csemegeként is megállja a helyét!

Elkészítés
  1. A brokkolit kis rózsákra szedjük, a nagy torzsáját levágjuk.

  2. A brokkolirózsákat egy hőálló szűrőbe tesszük és megszórjuk a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverékkel.

  3. Egy lábosban melegítsünk 1 dl vizet, majd helyezzük rá a brokkolival teli szűrőt.

  4. Miután a brokkoli levet engedett csöpögtessük le és botmixer segítségével pürésítsük össze a krémsajttal és az olívaolajjal.

  5. Tortillachipsszel vagy ropogós zöldségekkel tálaljuk.

#okostipp

A diétás változathoz használjunk light krémsajtot.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére