•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fokhagymás csirkesült grill zöldségekkel, tzatzikivel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Húsos fogások

Köszönjük a receptet a Serpenyő Virtuóz blognak.

Még ragadjuk meg az utolsó lehetőséget, és grillezzünk egy jót a szabadban, mielőtt beköszönt a rossz idő! A grillezett csemegekukorica igazi nyáridéző, az édesburgonya pedig - nálam legalábbis - a grillpartik új sztárja! 

Elkészítés
  1. A csirkemellfilét vastagabb szeletekre vágjuk, és a MAGGI Gyros alappal elkevert étolajban pácoljuk, egy estét állni hagyjuk. 

  2. A tzatzikit is elkészíthetjük előző este, így másnapra az ízek nagyszerűen összeérnek! Ehhez az uborkát lereszeljük, majd hozzáadjuk a joghurthoz a sót, fokhagymát és a citromlevet.

  3. Az elkészítés napján a zöldségeket megpucoljuk, egy kevés gyros fűszeralappal megkenjük, majd a grillre pakoljuk őket. 2-3 percenként megforgatjuk őket, hogy minden oldaluk egyenletesre süljön. (Ez főleg a kukoricánál érdekesebb, az ananász és az édesburgonya gyorsabban sül.)

  4. A bepácolt húsokat feltesszük a grillre a zöldségek mellé, és magas hőfokon készre sütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére