•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fokhagymás pulykaragu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tejet sózzuk, borsozzuk, s keverjük bele a tört fokhagymát
  2. A húst vágjuk ujjnyi csíkokra, áztassuk be a tejbe, fedjük le, s egy napra tegyük hűtőszekrénybe
  3. Másnap a húst vegyük ki a tejből és gondosan csepegtessük le (a legjobb, ha a maradék nedvességet egy konyharuhával le is itatjuk)
  4. A húsdarabokat forgassuk lisztbe, s kevés forró olajon süssük pirosra
  5. Végül a húst tegyük egy tűzálló tálba, öntsük rá a pácolásnál használt fűszeres tejet, szórjuk meg a finomra vágott petrezselyemmel, majd fedjük le az edényt (például alufóliával), s tegyük előmelegített, forró sütőbe
  6. 20-25 perc múlva vegyük le róla a fedőt, s közepes tűznél párologtassuk el a levét úgy, hogy a húson csak egy sűrű mártás maradjon
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére