<
 

Fóliában sült csirkemell csípős kolbásszal

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Imádjuk azokat a fogásokat, ahol a rövid előkészítés után az étel szinte magától elkészül különösebb erőfeszítés nélkül. Ez a recept is épp egy ilyen finomságot rejt: a csirkehúst némi kolbász és lilahagyma társaságában fóliába csomagoljuk, a sütőbe rakjuk és készen, fűszeresen illatozva vesszük ki a sütőből.

Elkészítés
  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

  2. A csirkemellet ujjnyi vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk és megszórjuk a MAGGI Csirke fűszerkeverékkel.

  3. Négy nagyobb darab alufóliát vágunk, a közepükre rakunk pár szeletet a kolbászból, majd
    ráfektetjük a hússzeleteket, végül a tetejükre pakoljuk a maradék kolbászt és a felkarikázott lilahagymát.
  4. Szorosan becsomagoljuk és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük a batyukat. Ezután a fóliacsomagok tetejét megnyitjuk és még pár percig pirítjuk a húst.

  5. Melegen tálaljuk.

#okostipp

A sütéshez nem szükséges semmilyen további zsiradék, hiszen a kolbász kisülő zsírja megakadályozza, hogy a hús az alufóliához tapadjon.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére