FÓLIÁS HÚS - BATYUS HÚS

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. Alufólia darabokat tépek úgy, hogy kényelmesen beleférjenek a hússzeletek.

  2. Beolajozom az alufólia közepét. 1,5 vagy 2 szelet (én 1,5 szeletet raktam bele, mert kicsinek találtam a karaj szeleteket) húst teszek a fóliákra, erre rakom a bacon szalonnát, hagymát, sajtot, kolbászt, fűszerezem és az alufóliát összezárom felül, hogy a sütés végén könnyen ki tudjam nyitni. A 6 db batyut egy sütőtálba teszem.

  3. Betolom a sütőbe, (nem melegítettem elő) és 70 percig sütöm. Ekkor a fóliát kibontom és mivel úgy láttam, hogy a hús puha és nem szükséges megpirítani a tetejét, így készen is van.

Bezárás Nyomtatás