•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A csokoládét vízfürdőn felolvasztjuk
  2. A tojássárgáját krémesre főzzük a ristrettoval, a vaníliáscukorral és cukorral, lehűtjük, majd összekeverjük az olvasztott csokoládéval
  3. (Ha betúrósodna egy pár csepp meleg víz segít!) A felvert habtejszínt óvatosan a csokoládéba keverjük, majd pár órára hűtőbe tesszük
  4. A mandarinos karamellkrémhez 3 evőkanálnyi cukorból karamellt készítünk, amit 1/2-1 dl tejszínben feloldunk
  5. Beforraljuk, majd mandarinlével ízesítjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére