•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Francia fácánleves

  • 4 adag
  • Nehezen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Hideg vízben feltesszük főni az alaposan megtisztított és megmosott fácánt a MAGGI Marhahúsleves kockákkal együtt. Hozzáadjuk a megtisztított vöröshagymát és a fokhagymát. Alacsony hőfokon elkezdjük főzni, majd amikor a húsok félig megpuhultak, beletesszük a megtisztított karalábét, sárgarépát és a petrezselyemgyökeret.
  2. Ezzel egyidejűleg a külön edényben elkészített MAGGI Erőlevesben megfőzzük a zöldborsót, az erdei gombát és a rózsáira szedett karfiolt. Ha a hús és a zöldség is megpuhult, a levesből kiemelve vékony metéltre vágjuk őket. A visszamaradt levest besűrítjük a tejszínnel, valamint a csomómentesen elkevert MAGGI Zöldségkosár Gombalevessel.
  3. Vágott tárkonnyal, valamint kevés citromlével ízesítjük és kiforraljuk. Tálaláskor a zöldségeket és a húst egyenletesen elosztjuk a tányérokon, majd erre szűrjük a forró levest.

#okostipp Pirított, fokhagymás bagettel a legfinomabb.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére