•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Francia hagymaleves - Soupe aux oignons

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymákat megtisztítjuk és megmossuk. A vöröshagymát félbevágjuk, majd a póréhagymával együtt felkarikázzuk. A vajon a hagymákat megfonnyasztjuk, de nem pirítjuk, majd bő 1 liter vízzel felengedjük. A MAGGI Erőleves kockákat hozzáadjuk és lassú tűzön felfőzzük. Kevés száraz fehérborral ízesíthetjük.
  2. A kenyérszeleteket meghintjük reszelt sajttal és közvetlenül a tálalás előtt megpirítjuk. Tálaláskor minden tányér levesbe teszünk egy-egy szelet pirítóst.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére