•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Francia juhtúrós burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Mossuk meg a burgonyát, majd héjában főzzük meg
  2. Szükségünk lesz egy téglalap alakú, nem túl magas jénai edényre vagy egy kisebb tepsire
  3. Jól kenjük ki margarinnal
  4. Verjük habbá a tojásokat, majd reszeljük le a túrót
  5. Helyezzünk a kivajazott edény aljára 1 sor szeletelt burgonyát, rá 1 sor túrót, majd 1 sor burgonyát, végül 1 sor túrót
  6. Öntsük rá a habbá vert tojást
  7. Közepes hőfokon, 20-30 percig süssük a sütőben
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére