•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Frittata - rántotta finom zöldségekkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Főzzük meg a burgonyát (de ne főzzük szét), majd várjuk meg, amíg kihűl
  2. Kevés olajon pirítjuk meg az apróra vágott hagymát, majd tegyük hozzá a fokhagymát, és mielőtt még lepirulna nagyon a fokhagyma, tegyük hozzá a cikkekre vár karikákra vágott főtt burgonyát, na és a többi zöldséget
  3. Érdemes olyan serpenyőt vagy edényt használni, amit a sütőbe is be tudunk tenni utánna
  4. Ha cukkinit használunk, érdemes előpirítani azt olivaolajon, a brokkolit pedig előfőzni
  5. Ha gfombát teszünk a serpenyőbe, várjuk meg, míg levet ereszt, majd elfő az a lé
  6. Verd fel a tojásokat a tejjel
  7. Tegyél hozzá sót és borsot (vagy más fűszereket is ízlésed szerint)
  8. Öntsük rá a serpenyőben lévő zöldségekre a tojás, és addig süsd (de ne kavard), amíg a széle elkezd fehéredni, tehát megsült
  9. Amikor a belseje még folyós, tedd rá a reszelt sajtot, majd tedd be a sütőbe, amíg a sajt megolvad, és kicsit megpirul
  10. Érdemes felső sütésre állítani a tűzhelyet, hogy megpiruljon a sajt teteje
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére