•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Füstölt halas saláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A főtt, hámozott krumplikat feldaraboljuk
  2. A fagyasztott zöldséget egy lefedett edényben a tűzhelyre tesszük, amikor a víz felszívódik, öntünk hozzá egy kis oliva olajat és hagyjuk kicsit összérni az ízeket
  3. A hagymát felaprítjuk
  4. Mindezt elkeverjük a hallal, az olivabogyókkal, a fél citrom levével, 1 kanál olajjal, sóval és borssal
  5. A salátaleveleket egy tál aljára helyezzük, majd a halsalátát lassan ráöntjük
  6. Citromkarikákkal díszítjük
  7.   A receptet amalia aa ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére