•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Füstölt hering és makréla pirítóssal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hal előétel elkészítéséhez a tojást megfőzzük, megtisztítjuk a héjától, majd hosszában kettévágjuk
  2. Két szelet kenyeret megpirítunk és tálcára teszünk
  3. A pirítósokat füstölt heringdarabokkal díszítjük
  4. A makrélafiléket kevés vízben megfőzzük, babérlevéllel, borssal, ecettel és sóval fűszerezzük
  5. Miután megfőtt, egy részét apróra vágjuk, a kenyérszeletekre rakjuk, majonézzel és paradicsomszeletekkel (vagy paradicsompaprikával) díszítjük, a maradékot pedig a tálcára helyezett salátalevelekre tesszük
  6. Az egészet meglocsoljuk egy kevés citromlével
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére