•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Füstös káposzta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Hogy finom legyen a végeredmény, nélkülözhetetlen hogy le dobjunk előtte egy pohár hideg sört
  2. Ezutén jöhet a nehéz munka, a káposzta felaprítása
  3. Sózzuk, borsozzuk
  4. A torzsát, pár leves zöldséggel főni tesszük
  5. A leves majd kiegészíti a káposztát, a torzsák lesznek a meglepetések
  6. A húsokat és a hagymát felvágjuk
  7. Sorban pároljuk a szalonnát, a kaizert, a hagymát, majd apránként adagoljuk a káposztát és a fűszereket
  8. Kevergetjük, kevergetjük, forgatjuk, majd a káposztát is megitatjuk egy pohár finom borral
  9. Lefedjük és várjuk hogy mind megigya
  10. Dobunk bele friss paradicsomot, kolbászt, kaprot, paradicsom szószt
  11. Közben kóstolgathatjuk hogy lássuk nem-e kell még só vagy bors
  12. Megint magára hagyjuk az egészet és ízléstől függően eldönjük hogy mennyire tünjön el a szósz
  13. A füstös káposzta receptet BD ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére