Fűszeres-balzsamos paprikaálom

Hozzávalók
  • 2 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük és félbevágjuk.
  2. Egy fél liter vízhez adunk egy MAGGI Marhahúsleves kockát és megfőzzük benne a csirkecombokat.
  3. Közben megmossuk a paprikákat és forró serpenyőben, vagy grillezőn hirtelen kisütjük őket.
  4. Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet, a mustárt, az egy evőkanál olívaolajat, majd a párolt csirkecombokat óvatosan megforgatjuk a szószban.
  5. Ezután a fűszeres csirkecombokat is hirtelen kisütjük, éppen hogy színt kapjanak.
  6. Melléjük dobjuk az olívabogyókat, visszatesszük a sült paprikákat és forrón, friss fűszernövénnyel tálaljuk.

#okostipp Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusának tippje: A grillezett húsételek és zöldségek méltó társa az alufóliában sült burgonya, amihez nem kell más, csak egy sütő/grillsütő és kis türelem, amíg elkészül.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére