•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Fűszeres bor megfázás ellen

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Zománcozott vagy inox edényt használjunk a recept elkészítéséhez
  2. Jóllehet az üvegedény a legalkalmasab, eléggé érzékeny, ezért legyünk óvatosak, ha ezt a megoldást válasszuk
  3. A kiválasztott edénybe öntsük bele a bort és a többi hozzávalót, majd forráspontig hevítsük
  4. Lassu tüzön készítsük, és figyeljünk oda, hogy ne főjjön fel, mert az ront a bor aromáján
  5. Ha elkészült, a citromot vágjuk karikákra, tegyük bele és forrón tálaljuk
  6. Fontos, hogy jó minőségű bort használjunk!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére